Semasa

“Sanggup Rentas Daerah Untuk Lepas Nasfv” Pasangan Kant0i Berkhlwat Akhirnya Dicekup Pihak Berkvasa

Butterworth: Seorang lelaki sanggup merentas daerah untuk bertemu kekasihnya sebelum kedua-duanya ditahan polis. Ia selepas dipercayai berkhaIwat di sebuah kondominium di Jalan Chain Ferry, di sini, malam tadi. Pasangan berusia lingkungan 20-an itu dit.ahan selepas polis menerima laporan berhubung kegiatan tidak bermoral itu. Ia ketika sedang mengadakan operasi pematuhan prosedur standard (SOP). Ketua Polis Daerah…

Hiburan

Tak boleh buat bini macam ni, minum sambil berjalan pastu pakai kain tak cukup benang, konon nak tunjuk paha, kata netzen

Lama sudah tidak mendengar gossip tentang pelakon kecil molek, Intan Najuwa selepas beliau telah putus tunang pada pertengahan tahun lalu. Ada ura-ura yang mengatakan Zul menjadi punca dia putus tunang namun Intan Najuwa menafikan pembabitan pelakon lelaki kacak tersebut. Pelakon cantik ini juga seorang selebriti yang gemar berkongsikan aktiviti terkini bersama pengikutnya dimedia sosial. Namun…

Keluarga

Vide0 : Reaksi Bapa Gara2 Ank Raih Result ‘Straight A’ SPM Buat Ramai Yang Tersentvh

Tak d1nafikan lagi, bukan sen4ng untuk melihat seorang ay4h mengalirkan air mata. Namun seorang ayah disif4tkan sebagai tegas, garang atau suka bergur4u senda tetapi mereka juga mempunyai naluri yang lembut. Begitulah seperti yang dikongsi oleh pelajar ini yang m3nerima keputusan SPM p4da hari ini. Men3rusi sebuah video yang dik0ngsi di TikTok, dia sempat merakam reaksi…

Hiburan

‘Padahal Aku Yang Kena Ugvt Nak Disebarkan Gambar Mandi’ – EiIyas BaIas Balik, Jawab Satu Persatu

Saya tak pernah membuat ugvtan seperti yang didkwa Zarina.” Itu penjelasan EiIyas Azhar yang tampil mempertahankan diri selepas dilempar pelbagai tudvhan oleh bkas isterinya yang juga pelakon Zarina Anjoulie. Zarina seblum itu mendedahkan kononnya EiIyas sering mengvgut untuk membuka aiibnya. EiIyas bagaimanapun terkejut dengan tudvhan berkenaan kerana menurutnya dia adalah individu yang sedaya upaya cuba…

Semasa

Pak4ar f0rensik bedh si4sat jas4d mngsa C0vid. Apa yg di temui buat ramai tergamam

Kuala Lumpur: Kes4n teruk ser4ngan vir.us C0vid-19 terhadap seseorang sehingga membawa kepada kem4tian tidak boleh dilihat dengan mata kasar. Sebaliknya, Pakar Perubatan F0rensik Institut Perub4tan F0rensik Negara (IPFN), Hospital Kuala Lumpur (HKL) Dr Ahmad Hafizam Hasmi menjelaskan C0vid-19 adalah sejenis peny4kit yang menyer4ng org4n d4laman. Beliau berkata, kebiasaannya apabila dijalankan bed4h sias4t untuk kes C0vid-19,…

Keluarga

Ibu Kekasih Minta Hantaran R M30,000, Lelaki Ini Sanggup Berpisah

Setiap pasangan yang bercinta pasti impikan hubungan yang dibina kekal hingga ke jinjang pelamin, namun lelaki ini terpaksa melupakan hasratnya itu kerana tidak mampu memenuhi permintaan ibu kekasihnya. Menerusi satu video tular di TikTok, Ahmad Syahriman berkata dia hanya memiliki pendapatan pendapatan sederhana dan tidak mampu menyediakan wang hantaran sebanyak RM30,000 yang diminta. Menerusi video…

Dunia

Vide0 : “First r4kam awek kreta sebeIah” Pernah Tersempak Masa 20l8, LelIaki Tak Sangka Sekarang Dah Jadi Istri Sendri

Memang betullah kalau bab jodoh dan pertemuan ni memang semua di tangan tuhan. Kadang-kadang tu ada kisah pernah terjumpa atau terserempak beberapa tahun lalu, tapi siapa sangka itu lah yang mungkin jadi pasangan hidup kita nanti. Pernah terserempak dekat traffic light Seakan sama dengan kisah lelaki ini apabila wanita yang dia terserempak beberapa tahun lalu…

Semasa

Ini yg Anda Perlu Tau, dan Perkara yg Boleh Dilakukan Utk Lockdwn Kali Ini

Terkini! Perdana Menteri, Tan Sri Muyiddin mengumumkan melaksanakan penutupan penuh sektor sosial dan ekonomi. Ataupun ‘total lckdown’ Fasa Pertama di seluruh negara bagi tempoh 14 hari bermula 1 Jun 2021 hingga 14 Jun 2021. Sepanjang tempoh tersebut, semua sektor tidak dibenarkan beroperasi kecuali sektor ekonomi dan perkhidmatan perlu (essential economic and service sector) yang akan…

Semasa

Vide0 : “KuIit terbeIah sampai nampak tempvrung kepaIa!” M4ngsa tren LRT selesai buat pembedhan, ceritakn apa yg berIakv

KULIT dahi terk0yak hingga menutup bahagian mata kiri, demikian menurut salah seorang m4ngsa pertembvngan dua tren Transit Aliran Ringan (LRT) di Laluan Kelana Jaya berdekatan Stesen LRT KLCC pada Isnin lalu. Cerita Siti Nuraliah Hashim, 24, dia tidak menyedari apa yang terjadi kerana kej4dian ng3ri berkenaan berlaku sekelip mata sebaik sahaja melangkah masuk ke LRT di…